Vyhledávání

Kontakt

Bez dluhu - Dr. Horák
350 02 Cheb

734 354 358 T-mobil
604 448 889 - O2

jsembezdluhu@email.cz

Výsledky naší práce za rok 2011

28.06.2012 22:00

 

Vážení přátelé,

dovolujeme si sdělit Vám, že za rok 2011 jsme zpracovali celkem 442 Návrhů na povolení oddlužení. Nikdo z našich klientů nebyl soudem odmítnut. Všechny naše návrhy byly přijaty a VŠEM  KLIENTŮM BYLO ODDLUŽENÍ  POVOLENO! Vždy jsme žádali o splátkový kalendář, který byl klientům povolen.

Výjimku tvoří pouze klienti z konce roku, kde proces povolování ještě probíhá. Myslíme si, že na svou práci můžeme být hrdi.

Pomohli jsme velké spoustě klientů, kteří se dostali do svízelné situace a nevěděli, jak z ní ven. Ti oceňovali jak kvalitu práce, tak výsledek. A to nás těší nejvíce. Jsme tu proto, abychom lidem pomáhali, zbavili je stresu a aby se opět mohli zařadit do společnosti, jako občané bez dluhu. V případě, že máte ve svém okolí lidi,o kterých víte, že mají finanční problémy a nejsou schopni si sami poradit, budeme rádi, když nám předáte kontakty, nebo těmto lidem předáte kontakt na nás. Rádi se s nimi sejdeme a rádi jim pomůžeme.

Víme, že rok 2012 nebude pro nikoho z nás snadný, proto chceme v naší záslužné práci pokračovat a nadále jí rozšiřovat. Tím nabízíme i spolupráci lidem, kteří o tuto záslužnou činnost máte zájem a chcete svým známým, kamarádům a příbuzným pomoci. Víme, že tito Vám za to časem nebo hned poděkují.